Stiltedagen

Ritme van het leven
Stilstaan bij het ritme van het Leven verdiept en verrijkt ieders Leven.
De Maan beweegt met het Water op de Aarde en in jezelf. Stuurt de getijden van eb en vloed, en de cylci in ons lichaam. De Zon - het Vuur- voedt de seizoenen. We vinden deze bewegingen allemaal op het Levenswiel: van één dag, een maan(d), een jaar en een mensenleven. Van intentie naar kiemen, groei, volle vorm, rijpen, oogsten, afscheid en terugkeren naar rust, stilte en het vormloze.

Naast de wekelijkse Natuurmeditatie en het vieren van de hoogtepunten van de seizoenen kun je meedoen aan de stiltedagen op de overgangsmomenten van Lente naar Zomer (1 mei); Zomer naar Hersft (1 augustus); Herfst naar Winter (1 november); Winter naar Lente (1 februari).

Stiltedag
Een dag zijn met jezelf en met de steun van de groep die het meedraagt. Je luistert naar je innerlijke stem: wat vertelt je lichaam en wat kom er op in je geest? Je kijkt naar je oordelen, weerstanden, verlangens. Wat zich ook aandient, je verwelkomt wat er is met je volle aandacht. Er hoeft niets! Het lichaam en de geest kunnen diep ontspannen. In het midden van de ruimte ligt een klein altaar verbonden met de energie in de Natuur van dat moment. 

Ter ondersteuning van dit proces doen we lijfwerk, mediteren (staan, lopen, zitten, liggen) we, met uitleg en oefening, ervaren we de kracht en de zachtheid van de trommel en gebruiken een lichte lunch. vanuit de ervaring van de dag deel je mediatief wat geraakt is en wat je meeneemt.

Praktische informatie

Zomer - Herfst: woensdag 1 augustus
Herfst - Winter: donderdag 1 november
Winter - Lente: vrijdag 1 februari 2019
Lente - Zomer: woensdag 1 mei 2019
De Stiltedagen zijn van 9.00 - 17.00 uur in boerderij Geinhoeve. De kosten zijn €95,-. Als je deelneemt aan één van de cirkels of individueel werk doet dan zijn de kosten €85,-.

Heb je belangstelling of vragen mail me. Dan hebben we contact. Ter voorbereiding op de dag ontvang je een uitnodiging met alle praktische informatie.