Ritme van het Levenswiel 2018 - 2019

Afgelopen jaren heb ik intens gewerkt in verschillende helende en bekrachtigende cirkels. Deze kennis en ervaring gecombineerd met jarenlange beoefening van meditatie en sjamanistisch werk wil ik graag doorgeven. Mijn verlangen is dat mensen hier op Aarde mogen helen en hun kracht en energie kan stromen en vorm krijgen. 

In een hechte en stimulerende cirkel (5 - 8 mensen) kun je stoom afblazen, jezelf toetsen, je verbinden, elkaar spiegelen en met elkaar een eigen antwoord vinden. 

Helen en bekrachtigen
We komen samen om op diepere lagen onderzoek te doen naar wat gaande is in je eigen leven en sjamanistische technieken wil verdiepen. In de cirkel verbinden we persoonlijke thema's met het grote wetende Veld en andersom. Wat ieder inbrengt aan kwaliteiten delen we zodat heling, helder Zijn en oude kennis die opgeslagen ligt beschikbaar komt en wordt vergroot.

  • Wat wil in essentie geleefd worden in jezelf, in je dagelijks leven thuis, op je werk, in relaties, in je levensfase?
  • Wat zijn je/onze hulpbronnen, is je zielskracht en ben je ermee verbonden?
  • Wat wil er geheeld en bekrachtigd worden en wat wordt er van ons gevraagd?

Graag geef ik bedding aan dit proces. 

Verdieping en Balans 
De basis van het werk is het Levenswiel met de vier Windrichtingen en de Onder – Midden en Bovenwereld verbonden met de natuurlijke krachten en bewegingen: de Zon, de Sterren, de Maan, onze Oermoeder Aarde, de vier Seizoenen en Elementen. We ontmoeten en leren contact te maken met Spirithelpers, Krachtdieren, Krachtbronnen, Voorouders en zieledelen. Zij geven je informatie, inzichten en ervaringen verbonden met de vragen waarmee je werkt. Je leert met hen samenwerken en deze krachten steeds meer een plaats te geven in je dagelijkse leven en werk.

We werken met verschillende technieken zoals sjamanisme, opstellingen, rituelen, zang, lijfwerk en meditatie. We werken individueel en voor elkaar. 

De bijeenkomsten hebben een vaste opbouw: 

  • Lijfwerk en gronding
  • Meditatie
  • Uitwisseling en vragen
  • Openen van het Veld
  • Rituelen en oefeningen op het Levenswiel
  • Afsluiting van het Veld

Iedere bijeenkomst starten we met afstemmen op je eigen lijf, energie en wat gaande is in je leven waarna we het wetende Veld openen. Zo sluiten we ook weer het Veld en danken voor wat gegeven is.  

Praktische informatie

We komen driewekelijks bijelkaar waarvan ook éénmaal één hele dag. De plaats is Geinhoeve en op de hele dagen dat we samen zijn gaan we naar buiten en kunnen we een thema in verbondenheid met de Natuur  uitdiepen. 
Tijd:                     dinsdag 19.30 - 22.30 uur en hele dagen 9.30 - 16.30 uur
Plaats:                 Geinhoeve, Puccinihof 2A Nieuwegein
Start:                   dinsdag 18 september

Je kunt mij altijd bellen of mailen voor vragen of het maken van een afspraak.